Morgen...... - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu Morgen...... - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu

Morgen......

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

20 Augustus 2007 | Nederland, Zwolle

Morgen is het zover... dan vlieg ik om 3 uur vanuit Frankfurt naar Banjul (Gambia). Het is trouwens helemaal niet lang vliegen naar Gambia, want om half 8 kom ik daar al aan. Als het goed is word ik daar dan door mijn nieuwe baas Omar opgehaald van het vliegveld.

Deze week heb ik dus al van iedereen afscheid genomen en van alles "voor het laatst" gedaan. Voor het laatst gewerkt bij Recruit a Student, voor het laatst uitgeweest in Zwolle, voor het laatst gewerkt bij Het Vliegende Paard etc. Het afscheid nemen van iedereen vond ik een stuk minder leuk... :(

Vanavond nog 1 avond gezellig met zijn allen uiteten, daarna optijd naar bed en morgen willen we om 6 uur vertrekken...pfff vroeg.

Oooh en voor ik het vergeet, iedereen heel erg bedankt voor alle berichtjes op deze pagina, prive berichtjes op hyves en via de mail! Echt leuk om te lezen! Je kan je trouwens ook aanmelden (hier links ergens) voor de mailinglijst, dan ontvang je elke keer als ik een nieuw berichtje plaats een mailtje.

Nou mensen ik stop ermee, moet mijn koffer maar eens gaan inpakken en dan nog even "voor het laatst" met mijn vriendje de stad in.
Het volgende bericht dat jullie lezen zal vanuit Gambia komen.....

Tot over 4 maanden x Suzanne

• 20 Augustus 2007 - 15:19

Marco:

In dat geval wacht ik nog even op je volgende bericht;)

goeie reis alvast suuz!

• 20 Augustus 2007 - 21:10

Caspar:

Heey suus. Jammer dat ik je zaterdag niet meer gezien heb. Ik kwam die nacht pas half 5 terug van vakantie. Veel plezier in Gambia en ik zie je met de kerst vast wel weer :P

• 21 Augustus 2007 - 19:11

Mama:

Ben je al geland?Ik heb vanochtend om 6 uur je nog gebeld, maar je telefoon stond uit.De gehele dag heeft het kaarsje voor jouw gebrand.Denk aan je,hopelijk horen we gauw iets van je. Veel liefs van je allerliefste moeder !!!!Kusjes,Mama.