1ste bericht vanuit Gambia
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
22 Augustus 2007 | Nederland, Zwolle
Het was daar al donker maar nog steeds 26 graden. Stel je voor: iemand heeft net heel lang gedouched en jij loopt de badkamer binnen, het is vochtig en warm --> zo voelt gambia in het regenseizoen ( nu dus!!)
Ik kwam na 6,5 uur vliegen dus eindelijk aan in Gambia en daar stond iedereen al te wachten om je koffers te slepen of op een andere manier geld aan je te verdienen. Maar ik heel stoer: No thank you I carry my own stuff and my boss is waiting for me, he will help me.
Dus ik loop de ontangsthal binnen en kijk rond en zie een heleboel mensen die op elkaar lijken.....kutttttttt! I denk ik ga in een hoekje staan en iedereen bekijken (niet te lang want dan komen ze met je praten en willen ze je wat aansmeren) De eerste 5 minuten vond ik niet zo erg...maar daarna werd ik wel beetje zenuwachtig. Ik mijn telefoon aanzetten maar mijn telfort simkaart had bedacht dat ie het niet ging doen in Afrika. Dus daar stond ik... helemaal alleen in Gambia en ik kon niemand bellen. Net toen ik wat locals had ingeschakeld om dan maar met hun kaart mijn baas te bellen kwam hij eraan. Wat was ik blij!!!!
Omar bracht me samen met Judith (Nederlands meisje dat er al een paar dagen zat)naar onze nieuwe huisjes. Ik heb een vet groot (maar leeg) huisje voor me zelf! Eerst kom je binnen in een kamer, daar komt nog een bankje en een tafel zei omar zodat ik ook daar voormezelf kan werken. Links van die kamer/ ontvangsthal ( die nu nog heelmaal leeg is) heb je mijn slaapkamer (groot!!!) met ventilator boven mijn 2 persoons bed en aangrenzend mijn eigen badkamer met douche en wc. Rechts van de ontvangsthal heb ik nog een eigen keukentje ( maar zonder fornuis) dus als ik wil koken moet ik naar het hoofdkantoor. Hier staat een grote koelkast en een fornuis en wij (judith en ik) zijn de enige naast omar die de sleutlel van de achterdeur hebben en dus altijd het kantoor inkunnen. Mijn internet is trouwens ook in orde gemaakt dus kan als het goed is heeeeel veel op internet :)
Nou ik stop er voor nu maar mee! Ik moet namelijk maar eens wat gaan uitvoeren. Ik probeer zo snel mogelijk weer wat te schrijven.
X Suzanne
ps Danny en Majeed bedankt dat jullie je hele dag opgeofferd hebben om mij naar Frankfurt te rijden.
22 Augustus 2007 - 15:34
Jeroen:
hey suus,
en ik maar denken dat je in een klei hutje zou eindigen. maar je hebt het goed voor mekaar zo zie ik.
Wanneer kunnen we de eerste foto's verwachten?
Have fun nog. -
22 Augustus 2007 - 16:48
MarloesZ.:
He Suzanne!
Wat een avontuur he!! Maar alles is dus wel leuk daar begrijp ik.. Ben benieuwd naar de rest van je verhalen! Groetjes vanuit Parijs :D
xx -
22 Augustus 2007 - 16:50
Combi:
Hey combi. Lekker groot huis.
Maaruh, als ik het goed begrijp woon je dus langs je werk ( het hoofdkantoor).
Misschien nemen wij ook Skype, ff laten informeren. Enne.... nog een paar nachtjes slapen en dan hebben we vakantie. Nou, tot ziens dan meer. Zet je er ook foto's op, ben wel benieuwd. Doei, dikke kus van Combi -
23 Augustus 2007 - 11:04
Marloes P:
heej Suus!
heb net je eerste verhaaltje gelezen en de fotos bekeken!
Ziet er goed uit zeg!
Maar veel succes nog!
xxx Marloes Post -
23 Augustus 2007 - 14:02
Soes&sebas:
suuus! wat ben ik blij dat je het goed hebt daar! ziet er goed uit! dat doet me goed! nu hard werken.. en vooral genieten he! ;) kusjes, soes & sebas