It's raining man!
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
29 Augustus 2007 | Gambia, Banjul
Ik wilde net even een lekker vers broodje gaan halen maar ik wacht nog wel even tot het weer droog is. Een lekker vers broodje kost hier trouwens 4 Dalasi(1 euro = 30 dalasi)Dus je begrijpt dat we tegenwoordig inplaats van een halfje witbrood lekker versbrood kopen elke dag.
Dan nu nog even wat handige gegevens:
Mijn nieuwe nr: 002207324358 ( mijn nederlandse nummer is niet meer bereikbaar)
Mijn skypenaam : suzanne.venes
Ik zou nu ook nog een poging kunnen doen om het adres hier te achterhalen (heb ik trouwens al een paar keer geprobeerd maar niemand weet het precies) maar post naar hier sturen heeft toch geen zin. Omar mijn baas was ruim een maand geleden in NL en stuurde toen een kaartje naar hier en dat kaartje is nog niet aangekomen.
Ook het smsen hier gaat niet zo soepel... ik ontvang wel gewoon smsjes van Danny maar als ik wat terugstuur komt het vaak niet aan... raar.
Dan ga ik nu maar weer eens aan het werk... ik mag elke woensdag (vanaf vandaag) aan mijn stageopdrachten werken, dus dat is wel relaxed! En heb nu ook internet vanaf mijn kamer... signaal sterkte is low, maar hé het werkt!
Tot snel X Suzanne
ps zal dadelijk nog wel een paar nieuwe fotos proberen te plaatsen
29 Augustus 2007 - 16:49
Natalie Holtslag:
Gaaf allemaal!
Leuk dat je meteen foto's kunt plaatsen! Dat kindje op dat fietsje bij dat winkeltje is schattig! (geen ouders in de buurt??)
Nou geniet ervan!
groetjes Natalie -
30 Augustus 2007 - 15:26
Miranda:
Hey Suzanne!
Ziet er best goed uit allemaal! Laat je het weten als je een adres hebt?? Hoor het wel via Danny.
Ik zal zeker af en toe je site in de gaten houden, leuk!
Suc6 daar! X Miranda