Let the sun shine! - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu Let the sun shine! - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu

Let the sun shine!

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

15 September 2007 | Gambia, Banjul

Gisteren is de Ramadan eindelijk begonnen. De moslims mogen van zonsopgang tot zonsondergang niets eten of drinken...pfff knap hoor ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag niets mag drinken.

'smorgens was het ook supermoeilijk om ergens nog wat brood te vinden, maar net toen ik de moed bijna had opgegeven vond ik ergens een kraampje dat nog wel brood had (ondertussen had ik er al een wandeling van een half uur opzitten dus ik kreeg ook wel honger)

Daarna op kantoor gewerkt met Fatou. Een poster gemaakt voor een nieuwe promotie en nog wat kleine dingetjes. En toen viel de stroom weer uit... jammer joh Toen moest ik dus wel even gaan lezen tot de stroom weer terug was...afzien he? :)

Eigenlijk zijn we rond 2 uur meestal wel klaar maar ik wilde nog even wat dingetjes afmaken dus om half 3 had ik lekker weekend. Het was heerlijk weer buiten.... alleen net te warm om ook echt in de zon te gaan zitten bakken. Na een kwartiertje in de zon kreeg ik al beetje hoofdpijn dus besloot maar naar binnen te gaan.

's avonds had ik couscous gemaakt en na het eten heb ik nog lekker in een restaurantje wat gedronken samen met Judith, Lonneke en Sander. Daar was een one-man band aan het spelen. Heeeerlijk fout maar wel leuk om te horen, met zijn keyboardje maakte hij muziek en zong er zelf bij. Geweldig! Hij treed er 4 keer per week op, dus misschien dat ik de volgende keer als we er heen gaan (als ik toestemming krijg van hem) een filmpje van hem kan maken.

Vandaag ff onze check ingeleverd bij de bank dus ik ben weer rijk :D Heb net met Sander ff boodschapjes gedaan en we gaan vanavond denk ik lekker stoofpotje maken met kip (!) en heel veel groenten...ben benieuwd. Het is nu weer heel mooi weer dus ik ga een eind maken aan dit berichtje denk ik. Even snel de was doen (moet ook gebeuren he) en dan lekker even in de schaduw buiten gaan lezen. Hoop dat het morgen ook zulk mooi weer is want we hebben plannen om morgen naar een zwembad te gaan :)

Spreek jullie snel weer X Suzanne

• 15 September 2007 - 12:34

Linda:

Leuk leuk leuk!!!
    Kus

• 15 September 2007 - 12:54

Combi:

Hey combi, heb je al je haren laten vlechten, dat was vandaag toch ???. En inderdaad, heel vervelend als je onder werk tijd moet gaan lezen als de stroom is uitgevallen. Hier schijnt momenteel ook de zon, mag ook wel voor de verandering. Eet smakelijk voor dadelijk. DIkke kus van mij( combi)