iiieeeewwhhh!!! Beestjes!!! - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu iiieeeewwhhh!!! Beestjes!!! - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu

iiieeeewwhhh!!! Beestjes!!!

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

02 Oktober 2007 | Gambia, Banjul

Zaterdag maar even "grote schoonmaak" gehouden. Mijn huisje geveegd,de was gedaan, badkamer schoongemaakt etc.

Tijdens het schoonmaken werden mijn eerdere vermoedens bevestigd.. er zaten inderdaad termieten/ houtwormen in mijn bed... er laag namelijk een hele laag zaagsel onder :S Dus ik heb mijn bed en de deuren ff lekker bewerkt met een fles anti insectenspray.

Daarna ging ik de was doen.. toen ik de kleren opraapte sprong er opeens een tor-achtig iets uit (heel misschien zelfs wel een kakkerlak..maar tor-achtig iets klinkt heel ietsje minder engig dus daar hou ik het maar op)IEEEEEEHHHHH! Ik heb hem uiteindelijk wel zelf naar buiten gewerkt..vond ik wel knap van mezelf :)

Daarna vond ik nog keutels van het één of andere beest(je) in de keuken en toen had ik het helemaal gehad...aaaaaah!

Iedereen die me een beetje kent weet dat ik NIET van beestjes houd (waarom dan afrika? ja goeie vraag!)Dit was dus een hele zware week voor me en ik kan alle steunbetuigingen dan ook heel goed gebruiken haha ;)

Maar goed... uiteindelijk was mijn huis weer helemaal fris en beestjesvrij. 'savonds uiteten geweest met Sander, Lonneke en Sannet. Sannet werkt in Brikama in het internetcafe en was Zaterdag jarig, vandaar dat we uiteten gingen in Leybatu ( je weet wel die ene met dat jaloersmakende uitzicht op zee :D ) Het was supergezellig! Sannet vertelde dat haar verloofde in Amerika studeerde....AL 6 JAAR LANG!!! pffff zou ik echt niet trekken hoor....ik vind 4 maanden al lang ;). Maar je hoort hier echt van ongelooflijk veel mensen dat hun vriend/vriendin/ verloofde/echtgenoot in engeland of amerika studeert.

Zondag heb ik volgens mij niet zo veel uitgevoerd... the usual.. beetje lezen/ internetten/ af en toe wat eten en drinken... en van de zon genieten.

Maandag weer hard gewerkt op kantoor. 'savonds na mijn werk ging ik lekker achter de computer zitten.. was net een gesprek op msn begonnen met mijn zusje of...zoeff de electriciteit (en dus ook het internet) was weer weg... frustrerend! Ze zijn momenteel heel veel bezig met het onderhoud dus de stroom valt nu wat vaker uit dan normaal. Ben dus heel blij met mijn lampje Carla :)

Uiteindelijk maar weer een stukje gewandeld met Sander en toen we weer terugkwamen was de stroom ook weer terug. Ik ging nog even online en kwam daar een zekere persoon... laat ik hem in verband met privacy redenen "ijzblok" noemen.. tegen die ik nog lekker even inwilde maken met wat msn spelletjes. Dit was me ook zeker gelukt.... was het niet dat ik weer een beest had gesignaleerd...aaaaaah paniek paniek! Sander stond te douchen dus ik moest het echt zelf oplossen. In een helder ogenblik bedacht ik me dat ik de bus insectendoodmaker nog op mijn kamer had staan.. ik heb de kakkerlak de volle lading gegeven.. en daar had ie niet van terug :D Daarna heb ik hem heldhaftig met een heeeeeeleboel wcpapier opgepakt en buiten weggegooid......iehw beestjes

Spreek jullie snel weer X Suzanne

• 03 Oktober 2007 - 13:23

Combi:

Combi wat een verhaal weer, ik denk dat die beestjes banger zijn voor jou dan jij voor hem. Maar ik heb die beestjes liever ook niet in ons huis hoor.
    Ik spreek je wel weer. Dikker kus van de andere combi

• 03 Oktober 2007 - 15:54

Soes:

wat maak je mij toch weer trots!

• 03 Oktober 2007 - 16:40

Linda:

tjah suz, wat kan ik er meer over zeggen dan.. SOORT ZOEKT SOORT.. muhahahha..
    liefs je zusje

• 03 Oktober 2007 - 17:40

Marloes S:

Hahahaha dat heb jij weer met al die beetjes. Ik ben ook mijn kamer aan het opruimen (verfen) nu kon ik ook allemaal beestjes tegen gadver ik kan er ook niet goed tegen hoor. Ik vind muggen al erg (word helemaal lek geprikt en jer heeft er geen 1) maar hou vol, kill and attack

• 03 Oktober 2007 - 21:20

Marloes Post:

Hey NIET- bejaarde Suzanne,

pas je wel een beetje op met die beestjes daar, ik wens je namelijk GEEN tekenbeet toe!!! :S

Spreek je wel weer,
    van de eveneens NIET-bejaarde Marloes