NICE in het nieuws in NL!
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
04 Oktober 2007 | Gambia, Banjul
Op weg naar Fatou reden we door de drukke markt....zag er heel gezellig uit, allemaal kraampjes en mensen. Bij Fatou aangekomen zijn we even gezellig bij haar binnen gaan zitten.. beetje praten... "get well soon" kaart afgegeven... en toen bedacht ik me dat ik nog zout en peper nodig had. Dus Fatou stuurde de hulp met me mee om dat te gaan halen.... een gesprek met haar voeren was nog heel lastig want ze sprak zo goed als geen Engels.Maar uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen hoor!
Vandaag heb ik lekker thuis gewerkt aan mijn schoolopdrachten. De opdracht waar ik nu aan moet werken is wat minder leuk dan de vorige 2 maar ja... ik moet het toch inleveren wil ik mijn puntjes krijgen. Dus ik was vandaag een beetje aan het typen en informatie aan het zoeken. Ik zocht ook wat informatie over het voetbalteam van NICE, NICE FC. Eerst kwam ik uit bij de voetbalclub van Nice, frankrijk. Verkeerde dus.... dus toen typte ik in "NICE FC Gambia" en toen kwam ik uit bij de weblog van Zwolle...huh?
Eerst dacht ik dat het een stomme fout was maar ik besloot toch te gaan kijken en verdomd... dinsdag stond er een artikel in de krant waarin NICE werd genoemd. Een school uit Zwolle (Landstede) werkt samen met een bedrijf uit Zwolle (ICT4schools) aan een nieuw lesprogramma dat gegeven gaat worden in de NICE cafes....MIJN NICE cafes!!!!! Ik werd helemaal hyper... echt zo toevallig... heb meteen die projectleider van Landstede gemailt en verteld dat ik uit Zwolle kom en nu voor NICE werk... dus als hij nog informatie zocht dan kon hij me mailen.Ik dacht een beetje extra publiciteit voor NICE is natuurlijk altijd mooi meegenomen :D
Ik zal jullie de link natuurlijk ook niet onthouden:
www.weblogzwolle.nl/content/view/4512/1/
Lees en huiver ;)
Spreek jullie snel weer X Suzanne
05 Oktober 2007 - 09:10
Marloes S:
hahaha dat is leuk en erg toevallig. Hoop dat het meer publiciteit maakt voor de hele organisatie dat zou super mooi zijn. SUCSES!!!! -
05 Oktober 2007 - 09:12
Mariska:
whaha wat vet! zal de site es ff checken!
nog steeds geweldige verhalen suus!
als het goed is vandaag hanh en marco bij ons in de stad! nog niets van ze gehoord alleen haha maar dat komt wel goed denk!
heel veel plezier en genietze daar!
kusss -
05 Oktober 2007 - 11:48
Carla:
Hé Suzanne,
dat bedrijf ICT4Schools is het bedrijf van Ruud Bredewold. Hij heeft de NICE cafées ingericht met computers en zo en doet het beheer uit de verte.
Arme Fatou! Is ze niet ook een tikkie blij?
Heb het goed, daar! -
05 Oktober 2007 - 12:39
Carla:
Wel lachen trouwens, dat je zo bezitterig wordt: 'MIJN NICE-cafées'....
Dat gevoel heb ik ook nog steeds, terwijl februari toch al een hele tijd geleden is!
05 Oktober 2007 - 19:47
Maria:
hoi sus.
Leuk om je te volgen daar in gambia.ga lekker zo door.EEn super ervaring!!!
Al wat gehoord van Landstede?
groetjes maria