Back to school raffle
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
17 Oktober 2007 | Gambia, Banjul
We hadden zo bedacht dat als al die mensen toch kwamen kijken we dat moment natuurlijk wel goed moesten gebruiken. Het programma (in het kort) word dus nu:
- Rondgang met lawaai door de stad om mensen nieuwsgierig te maken en te zorgen dat we veel publiek hebben
- Korte speech (gratis publiciteit!)+ uitleg programma van die dag
- Uitreiking prijzen
- Gratis spelletjesmiddag voor de kinderen, omdat NICE graag wat terug wil doen voor de community
En natuurlijk hebben we ook wat pers uitgenodigd.
Aan mij de taak/ eer de spelletjesmiddag te organiseren. Zoals enkelen van jullie weten heb ik daar gelukkig wel wat ervaring mee (Thank god voor de Animatie Compagnie), maar ik kan je zeggen het is nog knap moeilijk om dingen te bedenken als je middelen zo beperkt zijn. Sommige spullen zijn gewoon of heel duur of niet goed verkrijgbaar. En alles moet ook heel snel georganiseerd worden want het is zaterdag al! Oh ja en had ik al gezegd dat we het op beide locaties doen......tegelijker tijd!
Dinsdag heb ik dus een lijst gemaakt met spelletjes die we konden doen, scorekaartjes voor de kinderen ontworpen, een klein draaiboek voor de dag gemaakt en een materialenlijst opgesteld. Ook nog even 250 informatiefolders geprint (whoehoe eindelijk een nieuw inktpatroon voor de printer) die onze stagair toen kon gaan vouwen.
Aan het eind van de middag hadden we nog 2 vergaderingen. Die duurden nogal lang dus iets na zessen waren we klaar.
Vandaag thuis gewerkt aan mijn schoolopdracht... maar wederom zat het me niet mee... stroom viel weer uit, net als vorige week woensdag. Het bleek dat er iets met de zekering niet goed was en er moest wat gekocht worden en gefixed worden en toen was er weer electriciteit ofzoiets... weet ik veel iets moeilijks met electriciteit :). Maar al met al hebben we wel een paar uur zonder stroom en internet gezeten.. dus ben weer niet zoveel opgeschoten met de schoolopdrachten ... dat is dan wel weer een beetje jammer.
En nu we het toch over jammer hebben... kreeg nog meer niet zo goed nieuws. Helaas kunnen mijn ouders toch niet langskomen... de dokter raad het af. Wees gerust geen levensbedreigende situaties maar het is natuurlijk wel jammer. Maar heb liever een paar gezonde ouders in Nederland... dan een paar minder gezonde ouders hier in Gambia. Dus owee als jullie je schuldig gaan voelen!!!! En als jullie je toch schuldig gaan voelen... kunnen jullie dat afkopen met een leuk welkom thuisfeestje ;)
Spreek jullie snel weer X Suzanne
18 Oktober 2007 - 12:53
Marloes S:
Ow dat is minder leuk, maar dat hebben ze extra geld om voor jou een BIG PARTY te geven als je terug komt. Veel sucses met het maken van de activiteiten je kunt het!!! Spreek je snel Kus marloes -
19 Oktober 2007 - 14:47
Soes:
hey suze,
jammer dat je ouders niet meer komen, maar een feestje klinkt idd erg goed. Wanneer ben je ookalweer ongeveer terug? tijd vliegt voorbij he...
nou, nu hard aan het werk weer jij!
kusssssss -
20 Oktober 2007 - 09:52
Mama:
Hoi Sue,
Wat maak je toch veel mee daar,wens je vandaag(zaterdag)veel succes,je kunt dat allemaal wel.Ben de gehele week ziek geweest,en nog steeds.Hoge koorts en alles doet zeer,w.s de griep.Het heeft hier vannacht voor het eerst een paar graden gevroren,koud dus.Heel veel liefs van je ouders.Smak smak.
*****Mama.