Schoolbezoek ( en filmpje!) - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu Schoolbezoek ( en filmpje!) - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu

Schoolbezoek ( en filmpje!)

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

30 Oktober 2007 | Gambia, Banjul

Eerst even wat huishoudelijke mededelingen:
- Papa heel veel beterschap!
- Jessy gefeliciteerd met je verjaardag!
- Danny gefeliciteerd met "ons"... je houdt het al 3 jaar met me uit... is nog nooit iemand eerder gelukt... dat je nog niet gillend weg bent gerend is een wonder :D

Ja ik weet dat het nu ik dit schrijf nog de 30e is maar ik ga ervanuit dat als dit bericht gelezen word het de 31e is.

Gisteren heb ik samen met Sulayman Badjie (onze education officer), Kebba (werknemer Brikama + voetbal coach NICE fc) en Doudou (onze chauffeur) 7 scholen in Brikama bezocht. Bij elke school hebben we een tijdje gezellig met de headmaster gepraat. We hebben bij elke school uitgelegd wat NICE precies doet, een paar flyers en posters afgegeven en een aantal waardebonnen voor gratis interneturen. Verder hebben we ze ook een uitnodiging gegeven om 20 leerlingen en 2 leraren naar ons NICE cafe te sturen morgen(31 oktober) voor een presentatie over NICE. De leerlingen en leraren kunnen dan later alles weer doorvertellen aan anderen. We hopen op deze manier nieuwe klanten te krijgen... vooral voor onze nieuwe ITcursussen.

Alle headmasters waren heel enthousiast dus ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan morgen. We hebben ook telefoonnummers uitgewisseld zodat zij ons kunnen bereiken met vragen en wij hen voor nieuwe afspraken. Dus ik denk dat we in 1 dag heel veel bereikt hebben!

Vandaag druk bezig geweest de laatste dingen te regelen voor onze presentatie van morgen: limonade voor de kinderen gekocht, powerpoint doorgenomen met meneer Badjie en dingen aangepast, programma voor de dag gemaakt, wat extra mensen geregeld etc.

Smiddags zijn we naar Wellingara geweest om een verkooptraining te doen met het personeel. Nacee had zelf alles voorbereid en presenteerde het ook zelf...deed ze leuk! Omdat de training pas om half 7 afgelopen was kwamen we wel pas laat thuis maar gelukkig had Sander al boodschappen gedaan dus konden we meteen gaan koken en eten.

Morgen word een lange vermoeiende dag dus ik ga er voor nu mee stoppen. Nog even een filmpje uploaden voor jullie, douchen en naar bed!

Het filmpje heb ik zondag gemaakt tijdens het flyeren in Brikama. We waren met 2 groepen wezen flyeren, aan het eind kwamen we met zijn allen weer bij elkaar en toen heb ik dit filmpje gemaakt.

Spreek jullie snel weer X Suzanne

• 31 Oktober 2007 - 11:37

Mama :

Hoi Sue

Met Papa gaat het gelukkig iets beter,ligt nog wel in het ziekenhuis. Ben zelf ook weer bijna de oude.Heb de reis naar Tenerife net geanuleerd,orders van de specialist.Heb Linda een pakketje meegegeven voor jou,ben benieuwd of het goed aankomt,laat dat even weten wil je ?Jouw kaartje heeft Papa boven zijn bed hangen.Nog proficiat met je 3 jarig jubileum.....,hoe hou je het zolang vol? Nou ik stop ermee,veel groeten en kusjes van Papa en mij.

• 31 Oktober 2007 - 12:25

Linda:

eey suz..
    ben gister bij pap geweest.. en zag idd onze beide kaartjes hangen.. ben nu weer net in utrecht.. dadelijk werken..
    als ik het vrijdag langs breng kan dat? of zaterdag? krijgen ze het dan optijd? of zijn ze zaterdags bv niet open?
    hah mam.. tis niet hoe houd suzanne het zolang vol.. neej hoe houd danny het vol:P.. maar iig gefeleliciteerd jah:D..
    Kus je zus