Ik ben beroemd..........................ofzo - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu Ik ben beroemd..........................ofzo - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Suzanne Venes - WaarBenJij.nu

Ik ben beroemd..........................ofzo

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

16 November 2007 | Gambia, Banjul

rol wc papier ............check
muggenspray + net.........check
laken om op te slapen.....check
leesboek..................check
pepernoten en drinken.....check

....Ik ben klaar om morgen naar Senegal te vertrekken.....denk ik :S. We gaan met zijn 6en in de auto smorgens heel vroeg naar Senegal en moeten allemaal zo min mogelijk meenemen. Meer dan ik hierboven net noemde ga ik ook niet meenemen denk ik (behalve wat schoon ondergoed en een tandeborstel. Word dus een weekendje back to basic zoals ik in 1 van mijn eerdere verhalen al vertelde...geen wc...geen electriciteit...niets! Zondag kom ik waarschijnlijk savonds weer thuis.

Gisteren en vandaag hebben we weer alle scholen bezocht (gisteren Brikama en vandaag Wellingara. Ik ben gewoon een beroemdheid....nou ok dat dan weer net niet maar het lijkt wel zo soms. Dan rijden we ergens voorbij en dan hoor je weer: toehbaaaaaaaaaaaaab....toehbaaaaaaaaaab... en staan alle kindjes weer te zwaaien. En als je langsloopt willen ze je het liefst allemaal even een handje geven.

Onlangs hebben we al deze scholen al bezocht en ze uitgenodigd voor een presentatie over NICE....waar ze ook allemaal zijn komen opdagen. In de presentatie hebben we het ook gehad over het starten van NICE clubs op scholen...en daar was iedereen wel heel enthousiast over. Als je dan (gratis) lid word van de club ontvang je 2 uur gratis internet, een clubpas, 10% op onze services en maak je kans op een gratis IT cursus! Vandaag zijn we dus bij de scholen langsgeweest om de doelen en regels van deze club uit te leggen en te vragen of de leraren konden beginnen met het inschrijven van club members. Tijdens onze rondgang bleek dat een aantal leraren hier zelfs al heel enthousiast mee begonnen was voordat we kwamen. Een leraar vertelde ook dat een leerling die onze presentatie had bijgewoont alle klaslokalen af was gegaan om te vertellen over NICE...vet goed bezig allemaal dus! :D

Het bezoeken van de scholen ging goed maar helaas had onze chauffeur wat car trouble. Bij 1 school was hij de autosleutel kwijt geraakt....maar die was na even zoeken weer terecht. En net voor de laatste school kwam onze auto vast te zitten in het losse zand (asfalt doen ze hier bijna niet aan)Dus met zijn allen de auto duwen...

Vanmiddag had ik beloofd om bij de Seckas langs te gaan...de buurkindjes zaten al een paar dagen te vragen wanneer ik toch weer kwam spelen. Dus maar weer even annemaria koekoek gedaan en verstoppertje gespeeld (is nog best lastig rennen met een tweejarig meisje op je arm). Ook even lekker meegegeten...dat kwam wel goed uit want ik had geen tijd gehad om te lunchen.

Mensen ik ga snel nog ff wat was doen en blijf nog heel even online...maar ga vandaag vroeg slapen. Denk dat rond 7 uur mijn wekker morgen gaat....op zaterdag.... ik weet het ...het is in en in triest...

Spreek jullie snel weer X Suzanne

• 16 November 2007 - 20:06

Marloes S:

Maar ben je nog steeds blank dan? Haha met al die zon moet je nu toch wel een beetje op een neger gaan lijken :P Nou veel veel plezier bij expeditie robinson.
    Doei doei kus mij

• 18 November 2007 - 10:23

Mama :

Hallo we zijn weer thuis. Lekker bijgekleurd, 31 graden was het daar .Je verhaaltjes gemist!!! WE waren dicht bij jouw in de buurt, 250 km van Afrika.Dus ook mooi weer gehad,hier is het erg koud in Nederland vriest het.Dus als je zo weer hiernaar toe gaat kun je de wollen borstrok weer aan!Ben benieuwd hoe je weekend verlopen is in de rimboe, kijk uit naar je volgende verhaal.Heel veel groeten en kusjes van Oma, Papa en mij.